Software Huisartsenpraktijk

De huisartsenmarkt is volop in beweging, waardoor de behoefte aan efficiënte software voor huisartsenpraktijken toeneemt. Agilio Software biedt innovatieve oplossingen om de dagelijkse operationele uitdagingen van praktijkmanager en praktijkeigenaar te vereenvoudigen. Onze software voor huisartsenpraktijken is ontworpen om je praktijk soepel en efficiënt te laten draaien met als resultaat meer werkplezier in de eerstelijnszorg.

huisarts kwaliteitsmanagementsysteem

Software voor huisartsen

Ontdek de kracht van innovatieve software voor huisartsen die jouw praktijk naar een hoger niveau tilt! Met Agilio Software krijg je oplossingen zoals InterShift PRAKTIJK, I-Team en PraQties KMS, speciaal ontworpen om tijd te besparen, fouten te minimaliseren en aan alle regelgeving te voldoen.

Deze tools maken roosteren, HR-management en kwaliteitsbeheer zo eenvoudig mogelijk. Hierdoor kun jij je volledig richten op patiëntenzorg en meer werkplezier in de eerstelijnszorg. Blijf altijd up-to-date met de nieuwste normen dankzij regelmatige updates en geniet van uitgebreide ondersteuning.

huisarts kwaliteitssysteem

Voordelen Software voor Huisartsen

 • Efficiëntie en Tijdwinst
  Onze software helpt je tijd te besparen door administratieve taken te automatiseren, waardoor je meer tijd overhoudt voor patiëntenzorg.
 • Betrouwbaarheid
  Dankzij gestandaardiseerde processen en real-time updates worden fouten geminimaliseerd, wat leidt tot een soepelere praktijkvoering.
 • Altijd up-to-date
  Blijf altijd voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving dankzij regelmatige automatische updates.
 • Uitgebreide ondersteuning
  Naast software bieden we ook uitgebreide ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het meeste uit onze oplossingen haalt.
 • Flexibiliteit
  Onze software is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van jouw praktijk, waardoor je altijd beschikt over de meest relevante tools.

Compleet met kennis & ondersteuning

Agilio Software levert zowel de software als de kennis. Alle expertise op het gebied van kwaliteitsmanagement, normen, wet- en regelgeving is geïntegreerd in PraQties KMS. Hetzelfde geldt voor roosterprogramma PRAKTIJK, onze oplossing voor personeelsplanning waarin de cao is geïntegreerd. Wij bieden niet alleen de software, maar ook de ondersteuning die je nodig hebt. Kortom, we hebben de kennis én de software die de praktijkmanager verder helpt.

Ervaar de toekomst van praktijkbeheer vandaag nog!

Live demo?

Benieuwd naar wat Agilio Software voor jou kan betekenen? Vraag vrijblijvend een demo aan en ervaar realtime de voordelen van onze software voor huisartspraktijken.