Intershift
HAP SELECT 2.0

Het zelfroosterprogramma voor huisartsenposten met de grootste flexibiliteit.

software zorgsector

HAP Select 2.0 is de meest flexibele zelfroosteroplossing voor huistartsenposten.  Op basis van een door de post samengesteld dienstrooster, een zeer uitgebreide set aan planregels en een grote diversiteit aan mogelijke rollen, kunnen huisartsen worden uitgenodigd om die diensten te selecteren die ze graag willen doen. De applicatie is gebruiksvriendeijk en geeft grip aan de huisarts omdat hij niet alleen kan aangeven wanneer hij verhinderd is maar ook aan kan geven hoe hij diensten over de week  en maand verdeeld wil hebben. Dankzij de slimme multi select tool kan de huisarts snel alle voor hem aantrekkelijke diensten selecteren. Hij heeft dus grip op zijn rooster en gemak om snel zijn voorkeuren aan te geven.

De Link Web App, biedt de huisarts de mogelijkheid om ten alle tijden zijn diensten te raadplegen, te synchroniseren met zijn eigen agenda en eventueel diensten te ruilen met andere huisartsen.

 

Functies

 • Uitgebreid dienstenrooster

  Als huisartsenpost kunt u een zeer uitgebreid dienstrooster vaststellen o.b.v. de verwachte drukte. Daarnaast kunt u aangven welke diensten door welke groep van huisartsen mag worden gedaan.

 • Verschillende rollen

  Binnen HAP Select 2.0 kunt u huisartsen verschillende rollen en en bevoegdhedem toekennen. Zo kunnen alleen de juiste huisartsen de juiste diensten selecteren

 • Flexibele planrondes

  Met HAP Select heeft u de mogelijkheid om zelf het aantal planrondes te bepalen en in te richten. Door het inrichten van meerdere planrondes voor specifiek diensten / groepen huisartsen, houdt u grip op het hele proces

 • Maximale grip

  De zelfroostermodule voor de huisartsen is gbruiksvriendelijk en geeft de gebruiker uitgebreide mogelijkheden om verhinderingen op te geven. Ook kan aangeven wordn hoeveel diensten hij/ zij maximaal wil werken en hoe deze over de week / maand gespreid moeten worden.

 • Meer gemak

  Dankzij de multi select modue kan de gebruiker snel aangeven welk type dienst op welke dagen hem het beste passen. Op deze manier geeft hij met enkele muisklikken, veel beschikbaarheid aan het systeem door waardoor het planalgoritme snel een optimaal rooster voor alle deelnemers kan vaststellen.

 • Complete financiële module

  Uiteraard is ook de financiele afhandeling goed geregeld. Via een sel billing portal kunnen de gebruikers hun eigen declaraties snel zien en controleren.

Live demo?

Benieuwd naar wat InterShift HAP Select 2.0 voor u kan betekenen? Vraag vrijblijvend een demo aan en ervaar realtime de voordelen van onze planningssoftware.